FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hotel Dubrovnik Palace dobio nagrade "World Travel Awards"

ZAGREB, 14. studenog 2005. (Hina) - Dubrovački hotel Dubrovnik Palacedobitnik je ovogodišnje nagrade "World Travel Awards", svojevrsnogsvjetskog turističkog oskara, u dvije kategorije, kao najbolji hotel uHrvatskoj te kao najbolji SPA resort u Hrvatskoj, izvijestili su danasiz dubrovačkog sjedišta Jadranskih luksuznih hotela (JLH), u čijemsastavu posluje taj hotel.
ZAGREB, 14. studenog 2005. (Hina) - Dubrovački hotel Dubrovnik Palace dobitnik je ovogodišnje nagrade "World Travel Awards", svojevrsnog svjetskog turističkog oskara, u dvije kategorije, kao najbolji hotel u Hrvatskoj te kao najbolji SPA resort u Hrvatskoj, izvijestili su danas iz dubrovačkog sjedišta Jadranskih luksuznih hotela (JLH), u čijem sastavu posluje taj hotel.

Svečana dodjela nagrada "World Travel Awards", koju za postignuća u putničkoj i turističkoj industriji dodjeljuje istoimeno svjetsko udruženje turističkih profesionalaca, održana je sinoć u Royal Opera House u Londonu.

Dodjelu tih nagrada izravno je emitirao engleski BBC, a za Hotel Dubrovnik Palace su ih preuzeli predsjednik Grupacije "GS Hotels & Resorts" (u čijem je sastavu i JLH) Goran Štrok te direktor hotela Dubrovnik Palace Gianni Malerba.

Hotel Dubrovnik Palace otvoren je krajem svibnja 2004., čemu je prethodila temeljita obnova u koju je uloženo 45 milijuna eura. Nositelj je četiri zvjezdice, na 10 katova ima 308 soba i apartmana, vrhunski opremljen wellness i SPA centar, nekoliko sala za sastanke te sedam manjih kongresnih dvorana, s odgovarajućom opremom, koje mogu ugostiti više od tisuću sudionika.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙