FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gastro grupa i mali hotelijeri potpisali ugovor o suradnji

ZAGREB, 5. studenog 2005. (Hina) - Udruga obiteljskih i malih hotela iGastro grupa d.o.o. u Cavtatu su potpisale Ugovor o dugoročnojposlovnoj suradnji, priopćila je Gastro grupa.
ZAGREB, 5. studenog 2005. (Hina) - Udruga obiteljskih i malih hotela i Gastro grupa d.o.o. u Cavtatu su potpisale Ugovor o dugoročnoj poslovnoj suradnji, priopćila je Gastro grupa.

Ugovor su potpisali predsjednik Udruge obiteljskih i malih hotela Šime Klarić i predsjednik uprave Gastro grupe Đuro Horvat.

Gastro grupa je savez 40 veleprodajnih tvrtki koje zapošljavaju oko 2500 ljudi i čiji se prošlogodišnji promet procjenjuje na 4,5 milijardi kuna. Njihov osnovni posao je distribucija hrane i pića hotelima, restoranima i kafićima, a oko trećinu prometa ostvaruju u klasičnoj maloprodaji.

Specijalizacija u ugostiteljstvu za Gastro grupu znači i razvoj i prilagodbu asortimana ugostiteljskom tržištu - uz prehrambene proizvode, tu je i ugostiteljska oprema za obiteljske i male hotele.

U Udruzi obiteljskih i malih hotela ima 120 hotela i vila. Ona zastupa interese malih hotelijera, čija je ponuda među najtraženijima u inozemstvu. Projektom Ministarstva mora, turizma, prometa i razvitka "Poticaj za uspjeh" i HBOR-ovim programom financiranja pripreme turističke sezone omogućava se jači razvoj tog dijela hrvatske turističke ponude.

Do godine 2010. na hrvatskoj obali trebalo bi biti oko tisuću obiteljskih objekata autentične i kvalitetne ponude, rekao je predsjednik Udruge Šime Klarić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙