FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Prva radionica hrvatskog turizma u Rimu

RIM, 22. listopada 2005. (Hina/AR) - Prvi workshop hrvatskog turizma uRimu održan je u petak navečer u hotelu Sheraton u organizacijirimskog, odnosno talijanskog predstavništva Hrvatske turističkezajednice.
RIM, 22. listopada 2005. (Hina/AR) - Prvi workshop hrvatskog turizma u Rimu održan je u petak navečer u hotelu Sheraton u organizaciji rimskog, odnosno talijanskog predstavništva Hrvatske turističke zajednice.

Na toj prvoj turističkoj radionici održanoj za područje srednje i južne Italije okupili su se hrvatski i talijanski turistički djelatnici da bi dogovorili poslove za 2006. godinu. Sa hrvatskim turističkim agencijama, hotelijerima i prijevoznicima poslove su dogovarale najveće talijanske agencije koje obrađuju hrvatsko tržište.

Agencija Marenostrum iz Pescare, koja je u ovoj godini imala 30 tisuća aranžmana s Hrvatskom, planira čak 60 tisuća za slijedeću godinu. Sve talijanske agencije očekuju od slijedeće godine još bolje rezultate, odnosno još veću zainteresiranost Talijana za odmor na hrvatskoj obali. Talijansko tržište posebno zanima i lječilišni turizam, terme i boravak u centrima za rekreaciju.

U ovoj je godini Hrvatsku posjetilo 1,2 milijuna Talijana, koji su ostvarili 5,4 milijuna noćenja. Inače, Hrvatska turistička zajednica je u ovoj godini za propagandne poruke u Italiji utrošila nešto manje od 500 tisuća eura, od čega 400 tisuća za spotove na televizijskim postajama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙