FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Za crikvenički hotel Park ponuda tvrtke Inula

ZAGREB, 8. studenog 2005. (Hina) - Za kupnju crikveničkog hotela ParkHrvatskom fondu za privatizaciju (HFP) pristigla je ponuda opatijsketvrtke Inula d.o.o., koja je za taj hotel ponudila traženu početnucijenu od 36,25 milijuna kuna.
ZAGREB, 8. studenog 2005. (Hina) - Za kupnju crikveničkog hotela Park Hrvatskom fondu za privatizaciju (HFP) pristigla je ponuda opatijske tvrtke Inula d.o.o., koja je za taj hotel ponudila traženu početnu cijenu od 36,25 milijuna kuna.

Utvrdilo je to danas HFP-ovo Povjerenstvo za otvaranje ponuda po završetku roka za predaju ponuda za taj hotel, naznačivši da će tu ponudu, koja je valjana, razmotriti Upravni odbor HFP-a na svojoj idućoj sjednici.

Tvrtka Inula se obvezala i zadržati svih 43 zaposlenika u hotelu u trajanju od najmanje jedne godine od sklapanja kupoprodajnog ugovora, što je, uz plaćanje kupoprodajne cijene, bio zapravo i jedini uvjet natječaja.

Naznačili su i da hotelu Park planiraju podići na kategoriju četiri zvjezdice, i to čim ishode lokacijske dozvole za gradnju parkinga i bazena, pri čemu nisu naveli rokove i iznos ulaganja budući se to i nije tražilo natječajem.

Iza tvrtke Inula, registrirane za trgovinu i kao putničke agencije, stoji, kako se čulo u HFP-u, ruski kapital odnosno dvoje ruskih vlasnika.

Rok za predaju ponuda za kupnju crikveničkog hotela Park HFP je produljivao dva puta ove godine kako bi se zainteresiranim investitorima dalo dovoljno vremena za pripremu ponuda.

To je ujedno bio i prvi natječaj za neku nekretninu iz sastava kćerinske tvrtke HFP-a Club Adriatic, a tvrtka Inula je bila i jedina koja je otkupila ponudbenu dokumentaciju za tu kupnju.

Natječajem se prodavao objekt hotela u središtu Crikvenice, čija je neto površina 7.878 četvornih metara, dok je površina zemljišta 2.323 četvornih metara. Hotel ima 124 sobe i pet apartmana, restoran s 250 mjesta i terasu s 80 mjesta, dvoranu za seminare s 80 mjesta i druge sadržaje.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙