FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pula: dvjestotisućiti putnik u Zračnoj luci

PULA, 18. listopada 2005. (Hina) - Direktor pulske Zračne luke BrunoRogović na današnjoj je konferenciji za novinare izrazio zadovoljstvoovogodišnjom sezonom jer je ta zračna luka nakon ratnih i poratnihgodina ponovno dosegnula brojku od 200 tisuća putnika.
PULA, 18. listopada 2005. (Hina) - Direktor pulske Zračne luke Bruno Rogović na današnjoj je konferenciji za novinare izrazio zadovoljstvo ovogodišnjom sezonom jer je ta zračna luka nakon ratnih i poratnih godina ponovno dosegnula brojku od 200 tisuća putnika.

Dvjestotisućiti putnik pulske Zračne luke je Patricia Pickering iz Južnog Walesa, koja je danas sa suprugom nakon jednotjedna odmora u porečkom hotelu "Picalu" otputovala britanskim zrakoplovnim prijevoznikom "Britannia" u London.

Kao dvjestotisućitog putnika pulska zračna luka darivala ju je sedmodnevnim aranžmanom za dvije osobe u hotelu i gradu u Istri koje sama izabere, a nagradu će moći iskoristiti već iduće godine.

Do konca godine nadamo se da će kroz zračnu luku proći i 205 tisuća putnika, što je velik porast u odnosu na lanjskih 156 tisuća putnika, izvijestio je novinare Rogović.

Dodao je da bi po svim pokazateljima zračna luka 2010. mogla dosegnuti i promet od pola milijuna putnika.

"Izrazito smo optimisti jer u zadnje vrijeme privlačimo sve više putnika s novih odredišta, poglavito s britanskog tržišta", kazao je direktor pulske Zračne luke.

Po njegovim riječima ove su godine najbrojniji i najzastupljeniji bili su gosti iz Ruske Federacije, naročito zato što je najveći komercijalni putnički zrakoplov na svijetu "boeing" 747 u kolovozu i rujnu čak tri puta na tjedan prevozio turiste iz Moskve u Pulu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙