FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ivo Zrilić novi predsjednik HSS-a Primorsko-goranske županije

RIJEKA,29. listopada 2005(Hina) - Novi predsjednik primorsko-goranskeŽupanijske organizacije Hrvatske seljačke stranke je Ivo Zrilić,odlučeno je na današnjoj izbornoj skupštini te organizacije.
RIJEKA,29. listopada 2005(Hina) - Novi predsjednik primorsko-goranske Županijske organizacije Hrvatske seljačke stranke je Ivo Zrilić, odlučeno je na današnjoj izbornoj skupštini te organizacije.

Ivo Zrilić bio je jedini kandidat za tu dužnost, a dosadašnji predsjednik Ante Simonić nije se odlučio na još jednu kandidaturu.

Na skupštini je bio i predsjednik HSS-a Zlatko Tomčić, koji je ocijenio da je ta politička stranka "u nepovoljnoj situaciji". Bilo je nužno, rekao je Zlatko Tomčić, nakon dvogodišnjeg razdoblja provesti unutarstranačke izbore zbog, kako je dodao, "provjetravanja i pretresanja" stranke.

Predsjednik HSS-a je rekao kako je organizacija tih izbora pokazala da je dio lokalnih oganizacija "atrofirao" jer u nekima od njih nije bilo moguće provesti izbore. No, rekao je, nakon ovoga bi HSS trebao dobiti novu snagu te krenuti novim uzletom.

(Hina) xdsil yvkn

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙