FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Brzo Klizanje: Sara Blekić pobjednica u Češkoj

MLADA BOLESLAV, 24. listopada 2005. (Hina) - Hrvatska brza klizačicaSara Blekić osvojila je prvo mjesto u konkurenciji mlađih juniorki nanatjecanju Czech Open u Mladoj Boleslavi.
MLADA BOLESLAV, 24. listopada 2005. (Hina) - Hrvatska brza klizačica Sara Blekić osvojila je prvo mjesto u konkurenciji mlađih juniorki na natjecanju Czech Open u Mladoj Boleslavi.

Na natjecanju je nastupilo 175 klizača iz 15 zemalja Europe. Osim Blekić, nastupilo je još troje naših olimpijskih nada. Ana Lucija Ilijić (mlađe juniorke D) je uz postignute osobne rekorde na 500 i 800 metara zauzela izvanredno četvrto mjesto.

Novi državni rekord na 800 metara u vremenu 1:29.348 otklizala je Maja Lipovščak u kategoriji mladje juniorke C što joj je bilo dostatno za sedam mjesto.

Jedini muški predstavnik Filip Blekić u kategoriji mlađi juniori C je nakon pada u utrci na 500 metara nastupio na 800 metara i postigao osobni rekord, ali to mu je bilo dovoljno tek za plasman na 12. mjesto.

Naše tri juniorke (Blekić, Ilijić i Lipovščak) nastupile su i u utrci štafeta gdje su stazu dugu 2000 metara otklizale u vremenu 3:52.188 i osvojile treće mjesto.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙