FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hegel deveta nakon kratkog programa

ZAGREB/ATLANTIC CITY, 22. listopada 2005. (Hina) - Najbolja hrvatskaklizačica Idora Hegel nastupa na seniorskom Grand Prixu u Americi. Ukonkurenciji deset pozvanih od Svjetske klizačke federacije, IdoraHegel je kratki program okončala na devetom mjestu, sa 37.30 bodova.
ZAGREB/ATLANTIC CITY, 22. listopada 2005. (Hina) - Najbolja hrvatska klizačica Idora Hegel nastupa na seniorskom Grand Prixu u Americi. U konkurenciji deset pozvanih od Svjetske klizačke federacije, Idora Hegel je kratki program okončala na devetom mjestu, sa 37.30 bodova.

"Nisam imala sreće sa žrijebom, pa sam morala prva na led. No, sada je daleko važnije koncentrirati se na slobodni program, koji je u nedjelju. Ne mogu biti zadovoljna trostrukim skokovima i pomalo sam razočarana učinkom, ali zato sam nagrađena dobrim ocjenama za piruete, prezentaciju te sjajnu koreografiju", istaknula je Idora Hegel.

U vodstvu je Ruskinja Jelena Sokolova (57.94), a slijede Japanka Onda (53.90) i Amerikanka Czisny (52.82).

Za vjerovati je da će Idora Hegel biti puno bolja u slobodnom programu, kada može pokazati što je novo pripremila za ovu olimpijsku sezonu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙