FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Klizanje: zlato za Schultheissa i Kropotin

ZAGREB, 8. listopada 2005. (Hina) - Drugog dana juniorskog Grand Prixa- Croatia cupa okončana su natjecanja klizača i klizačica.Zahvaljujući najboljem slobodnom programu prvak Švedske AdrianSchultheiss sa 3. mjesta popeo se na vrh.
ZAGREB, 8. listopada 2005. (Hina) - Drugog dana juniorskog Grand Prixa - Croatia cupa okončana su natjecanja klizača i klizačica. Zahvaljujući najboljem slobodnom programu prvak Švedske Adrian Schultheiss sa 3. mjesta popeo se na vrh.

Naša dva predstavnika Josip Gluhak i Boris Martinec na kraju 18. odnosno 21. Kod klizačica zlatnu medalju sasvim zasluženo osvojila je Ruskinja Veronika Kropotin. Željka Krizmanić ostala je naša najbolja plasirana predstavnica ostavši na 18. mjestu, dok je Marija Dikanović skočila za četiri mjesta i završila natjecanje kao 23. od 30. klizačica. Mlada Franka Vugec kojoj je ovo prva juniorska sezona i nastup na Grand Prixu na kraju 24.

Parovi su okončali originalni ples a u vodstvu su Natalija Mihajlova i Arkadi Sergejev iz Rusije. U nedjelju natjecanja će okončati sportski (13 sati) i plesni (14.45 ) parovi, a revija najboljih započinje u 18 sati. Ulaz u Dom sportova je slobodan.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙