FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Klizanje: Idora Hegel želi među deset najboljih na OI

ZAGREB, 4. listopada 2005. (Hina) - Novu, olimpijsku sezonu Hrvatskiklizački savez predstavio je na posebnoj konferenciji za novinare uZagrebu, a u prvom planu je nastup naše najbolje klizačice Idore Hegelna Olimpijskim igrama u Torinu u veljači 2006.
ZAGREB, 4. listopada 2005. (Hina) - Novu, olimpijsku sezonu Hrvatski klizački savez predstavio je na posebnoj konferenciji za novinare u Zagrebu, a u prvom planu je nastup naše najbolje klizačice Idore Hegel na Olimpijskim igrama u Torinu u veljači 2006.

"Puno očekujemo od Idore u Italiji na njenim drugim Olimpijskim igrama i vjerujemo kako se može naći među deset najboljih", istaknula je Morana Paliković-Gruden,predsjednica Hrvatskog klizačkog saveza".

Hegel (22) ove godine očekuju nastupi na dva Grand prixa - u Americi od 20. do 23. listopada i Kini od 3. do 6. studenoga, gdje se dolazi samo sa pozivnicama Svjetske klizačke federacije. Poslije Kine naša najbolja klizačica će biti na zagrebačkoj Zlatnoj pirueti od 10. do 13. studenoga, a potom i na Europskom prvenstvu u Lyonu od 16. do 22. siječnja.

"Nakon ljetnih priprema u Americi, koje im je omogućio Hrvatski olimpijski odbor, sada radimo dnevno 6 sati i vjerujem kako ćemo do Torina uspjeti doći do vrhunske forme i ostvariti željene ciljeve", optimističke su prognoze Idore Hegel.

Juniorskim Grand prix-Croatia Cupom od 6. do 9. listopada započinje ovogodišnja sezona u Zagrebu, a na tom natjecanju nastupit će stotinjak klizača i klizačica iz 29 zemalja svijeta. Od hrvatskih predstavnika nastupit će juniorke Željka Krizmanić, Marija Dikanović, i Franka Vugec, te juniori Boris Martinec i Josip Gluhak. U želji da tribine Doma sportova budu što punije organizatori su odlučili Zagrepčanima, ali i svima onima koji vole klizanje, omogućiti dolazak pa je ulaz za sve dane natjecanja besplatan.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙