FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Idora Hegel posljednja na Grand Prixu u Americi

ZAGREB, 23. listopada 2005. (Hina) - ATLANTIC CITY/ZAGREB - Našanajbolja klizačica Idora Hegel okončala je svoj prvi ovogodšnji nastupna seniorskom Grand Prixu u američkom Atlantic Cityu na zadnjem, 10.mjestu.
ZAGREB, 23. listopada 2005. (Hina) - ATLANTIC CITY/ZAGREB - Naša najbolja klizačica Idora Hegel okončala je svoj prvi ovogodšnji nastup na seniorskom Grand Prixu u američkom Atlantic Cityu na zadnjem, 10. mjestu.

U jakoj i izjedančenoj konkurenciji ni u slobodnom sastavu naša prvakinja nije uspjela pokazati sve što je pripremila za novu sezonu u kojoj je očekuje i nastup na Olimpijskim igrama u Torinu. Nakon devetog mjesto poslije kratkog programa Idora Hegel je i u slobodnom sastavu bila nedorečena, pa ju je u ukupnom poretku pretekla klizačica iz Kine koja je bila najslabije nakon kratkog programa.

Vodstvo nakon kratkog programa uspjela je sačuvati Jelena Sokolova iz Rusije, jer je najbolji slobodni program izvela mlada nada iz Amerike Alissa Czisny koja se time probila na drugo mjesto,dok je Japanka Onda treća.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙