FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Klizanje: Loš start naših juniora

ZAGREB, 7. listopada 2005. (Hina) - Hrvatska je treći put domaćinjuniorskog Grand Prixa u klizanju, a ove godine na Croatia cupuokupilo se 27 zemalja iz cijelog svijeta.
ZAGREB, 7. listopada 2005. (Hina) - Hrvatska je treći put domaćin juniorskog Grand Prixa u klizanju, a ove godine na Croatia cupu okupilo se 27 zemalja iz cijelog svijeta.

Natjecanje je otvorila Jasna Pivac paredsjednica Organizacijskog odbora, a prvog dana na programu su bili kratki sastavi.

Na ledu Doma sportova prvi su krenuli plesni parovi, njih 13, a u vodstvu su nakon obaveznog plesa gosti iz SAD-a Trina Pratt i Todd Giles.

Kod klizača (21) najviše je pokazao Ryo Shibata iz Japana, dok su dva naša juniora Josip Gluhak i Boris Martinec zauzeli su 18. odnosno 21. mjesto.

Vjerujemo kako ćenaši klizači popraviti dojam u slobodnom programu, pogotovo Martinec.

Kod sportskih parova (6) nije bilo iznenađenja. Rusi Ksenija Krasilnokova i Konstantin Bezmaterin zasluženo su u vodstvu.

Klizačice su najbrojnije (30), a u tako jakoj i izjednačenoj konkurenciji najbolje se snašla Veronika Kropotina iz Rusije.

Od tri naše predstavnice Željka Krizmanić je 18., Franka Vugec 21., a Marija Dikanović 27.

Natjecanje se nastavlja u subotu s početkom u 10 sati kad su na programu slobodni sastavi klizača, a zatim slijede plesni parovi (14 i 15 sati) te klizačice (17 sati).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙