FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Klizanje: pobjede američkog i ruskog para

ZAGREB, 9. listopada 2005. (Hina) - Trećeg i zadnjeg dana juniorskogGrand Prixa - Croatia cupa u umjetničkom klizanju na programu su bilislobodni sastavi plesnih i sportskih parova.
ZAGREB, 9. listopada 2005. (Hina) - Trećeg i zadnjeg dana juniorskog Grand Prixa - Croatia cupa u umjetničkom klizanju na programu su bili slobodni sastavi plesnih i sportskih parova.

Amerikanci Bridget Namiotka i John Coughlin upravo zahvaljujući sjajnom drugom nastupu uspjeli su se sa 3. mjesta probiti na vrh i osvojiti zlato između šest vrlo kvalitetnih i izjednačenih sportskih parova. Poznata ruska škola plesa i ovoga puta pokazala se i dokazala se dominantnom i na ledu Doma sportova.

Natalija Mihajlova i Arkadi Sergejev nisu ispuštali vodstvo ni u trećem nastupu i sasvim su zasluženo prvi u konkurenciji 13 sportskih parova.

Na kraju vrijedni organizatori pripremili su reviju najboljih. Nastupili su svi nositelji odličja u sve četiri kategorije, a domaćini su iskoristili i predstaviti svih pet hrvatskih predstavnika koji su nastupali na ovom na ovom natjecanju. To su juniorke Željka Krizmanić, Marija Dikanović i Franka Vugec te juniori Josip Gluhak i Boris Martinec. Tako se Zagreb oprostio treći puta kao vrlo uspješan organizator juniorskog Grand Prixa, gdje se prvi puta sudilo u Hrvatskoj po novom sustavu i na novonabavljenoj opremi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙