FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Sarajevu u nedjelju ozlijeđen gimnazijalac iz Osijeka

SARAJEVO-IZGREDU Sarajevu u nedjelju ozlijeđen gimnazijalac iz OsijekaSARAJEVO,17. listopada(Hina) - Sedamnaestogodišnji Filip Turjak, učenikTreće gimnazije iz Osijeka, ozljeđen je u nedjelju u Sarajevu gdje suga napala dvojica nasilnika, prenose u ponedjeljak sarajevski dnevnilistovi.
SARAJEVO,17. listopada(Hina) - Sedamnaestogodišnji Filip Turjak, učenik Treće gimnazije iz Osijeka, ozljeđen je u nedjelju u Sarajevu gdje su ga napala dvojica nasilnika, prenose u ponedjeljak sarajevski dnevni listovi.

Prema pisanju "Dnevnog avaza" Turjak je u napadu zadobio ozljedu nosa te posjeklinu iznad lijevog uha nanesenu nožem. Liječnici u bolnici "Koševo" konstatirali su kako je ipak riječ o lakšim ozljedama.

Gimnazijalci iz Osijeka u Sarajevu su bili na ekskurziji a njihov kolega napadnut je kada su svi zajedno oko 17 sati čekali na povratak kućama na jednom igralištu u središtu grada.

Napadači koje su učenici vidjeli i dan ranije i s kojima je došlo do verbalnog sukoba, na igralištu su se pojavili iznenada, uhvatili Turjaka i udarili ga u lice a jedan od njih je potom izvukao nož i posjekao ga po glavi. Potom su pobjegli a policija koja je odmah pozvana nije ih uspjela pronaći.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙