FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BHT 1 tvrdi da se Jelavić skriva u Splitu

SARAJEVO,8. listopada 2005.(Hina) - Bivši član Predsjedništva Bosne iHercegovine i nekadašnji predsjednik Hrvatske demokratske zajedniceBiH (HDZ) Ante Jelavić, koji je od četvrtka u bijegu, skriva se napodručju Splita, tvrdi u subotu bosanskohercegovačka državnatelevizija BHT 1.
SARAJEVO,8. listopada 2005.(Hina) - Bivši član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i nekadašnji predsjednik Hrvatske demokratske zajednice BiH (HDZ) Ante Jelavić, koji je od četvrtka u bijegu, skriva se na području Splita, tvrdi u subotu bosanskohercegovačka državna televizija BHT 1.

Objavljujući tu vijest kao najvažniju u središnjem večernjem dnevniku, BHT 1 navodi kako su informaciju dobili od obavještajnih izvora iz domaćih sigurnosnih službi.

Nijedna policijska agencija, kao ni Sud BiH koji je i izdao međunarodnu tjeralicu za Jelavićem, u subotu nisu objavili nijednu novu informaciju o tijeku potrage.

Poznato je samo da približno 150 pripadnika državne Agencije za istrage i zaštitu (SIPA) traga za Jelavićem nakon što se nije pojavio na Sudu BiH gdje mu je u četvrtak izrečena kazna zatvora od deset godina zbog zloporabe novčane pomoći što ju je kao pomoć Hrvatima u BiH slala hrvatska vlada.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙