FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NATO na Palama izvodi akciju razbijanja mreže potpore Karadžiću

SARAJEVO, 13. listopada 2005. (Hina) - Pripadnici snaga NATO u BiHizveli su u četvrtak prije podne na Palama akciju čiji je cilj biorazbijanje mreže potpore haaškom optuženiku Radovanu Karadžiću.
SARAJEVO, 13. listopada 2005. (Hina) - Pripadnici snaga NATO u BiH izveli su u četvrtak prije podne na Palama akciju čiji je cilj bio razbijanje mreže potpore haaškom optuženiku Radovanu Karadžiću.

Iz Stožera NATO u Sarajevu priopćeno je kako je pretražena jedna trgovina u središtu Pala koja prodaje komunikacijsku opremu. Trgovina, koja se zove "Mobil foto komunikacije", kako se pojašnjava u priopćenju, u vlasništvu je člana obitelji Radovana Karadžića.

Cilj akcije vojnika NATO potraga je za dodatnim informacijama o mreži koja Karadžiću pruža potporu u skrivanju te kako bi se eventualno utvrdilo mjesto na kojemu se on trenutačno nalazi.

Prema navodima lokalnih medija, vlasnik trgovine koja je pretražena je Branislav Jovičević, koji je navodno Karadžićev zet.

Prema informacijama iz Stožera NATO, ali i policije Republike Srpske, tijekom akcije na Palama nisu zabilježeni nikakvi izgredi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙