FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dragutin Tadijanović posjetio ministra Biškupića

ZAGREB, 12. listopada 2005. (Hina) - "Ovo je veliko i ugodnoiznenađenje", rekao je ministar kulture Božo Biškupić kada je danas navratima svog ureda ugledao Dragutina Tadijanovića kojemu je to bio iprvi ulazak u zgradu Ministarstva kulture u Runjaninovoj 2, priopćenoje danas iz Ministarstva kulture.
ZAGREB, 12. listopada 2005. (Hina) - "Ovo je veliko i ugodno iznenađenje", rekao je ministar kulture Božo Biškupić kada je danas na vratima svog ureda ugledao Dragutina Tadijanovića kojemu je to bio i prvi ulazak u zgradu Ministarstva kulture u Runjaninovoj 2, priopćeno je danas iz Ministarstva kulture.

Razgovor je protekao u prisjećanjima na povijest zgrade u kojoj danas djeluje Ministarstvo, o radovima koje Tadijanović priprema, o proslavi skorog 100. rođendana.

Ministar kulture tom je prigodom darovao Tadiji njegovu knjigu "Gozba" prevedenu na njemački jezik, koju, kako je rekao, rado poklanja gostima iz inozemstva koji dolaze u službeni posjet ministarstvu. Bogatu Tadijanovićevu zbirku knjiga upotpunit će i djelo Andreja Slatkovića "Marina" (koju je prepjevao Luko Paljetak), te bogato opremljena knjiga o hrvatskoj kulturnoj baštini koje je ministar također darovao velikom književniku, priopćeno je.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙