FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministri kulture Biškupić i Kilibarda razgovarali o suradnji

CETINJE, 15. rujna 2005. (Hina) - Ministar kulture Republike HrvatskeBožo Biškupić i crnogorska ministrica za kulturu i medije VesnaKilibarda razgovarali su u četvrtak u Cetinju o kulturnoj suradnji,objavio je ured crnogorske Vlade za informiranje
CETINJE, 15. rujna 2005. (Hina) - Ministar kulture Republike Hrvatske Božo Biškupić i crnogorska ministrica za kulturu i medije Vesna Kilibarda razgovarali su u četvrtak u Cetinju o kulturnoj suradnji, objavio je ured crnogorske Vlade za informiranje

Obje strane izrazile su zanimanje za suradnju na institucionalnoj razini, u oblasti muzeologije, arheologije, muzike, likovne umjetnosti i drugih oblika kulturno-umjetničkog stvaralaštva, navodi se u priopćenju.

Ministar Biškupić je kazao da je važno da predstavnici Crne Gore sudjeluju u radu Povjerenstva za vraćanje kulturnih dobara Hrvatskoj, čija će se sjednica uskoro održati u Zagrebu.

Biškupić i Kilibarda nazočili su otvaranju retrospektivne izložbe slika Dimitrija Popovića u njegovom rodnom Cetinju. O djelima crtača i slikara Popovića koji živi i stvara u Hrvatskoj govorio je i ministar Biškupić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙