FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministar kulture Božo Biškupić putuje u posjet Crnoj Gori

ZAGREB, 14. rujna 2005. (Hina) - Ministar kulture Republike HrvatskeBožo Biškupić otputovat će u četvrtak, po završetku sjednica Vlade, uposjet Crnoj Gori na službeni poziv crnogorske ministrice kulture imedija Vesne Kilibarda, priopćilo je u srijedu ministarstvo kulture.
ZAGREB, 14. rujna 2005. (Hina) - Ministar kulture Republike Hrvatske Božo Biškupić otputovat će u četvrtak, po završetku sjednica Vlade, u posjet Crnoj Gori na službeni poziv crnogorske ministrice kulture i medija Vesne Kilibarda, priopćilo je u srijedu ministarstvo kulture.

Kako se navodi u priopćenju, jedna od tema razgovora bit će i mogućnosti kulturne razmjene umjetnika iz Hrvatske i Crne Gore.

U ime Ministarstva kulture Republike Hrvatske ministar će hrvatskom generalnom konzulu u Crnoj Gori Ivi Škariću uručio stotinjak naslova hrvatskih autora kako bi se obogatio knjižni fond Hrvatske zajednice koja djeluje u Kotoru.

Ministar Biškupić govorit će na otvorenju retrospektivne izložbe o umjetničkom stvaralaštvu hrvatskog crtača i grafičara Dimitrija Popovića u Plavom dvorcu u Vladinom domu na Cetinju, dijelu spomeničkog kompleksa, stoji u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙