FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Generalni konzul Italije u Rijeci posjetio Gospić

GOSPIĆ, 12. listopada 2005. (Hina) - Generalni konzul Republike Italijeu Rijeci Fulvio Rustica posjetio je danas Ličko-senjsku županiju,gdje je sa županom Milanom Jurkovićem i gradonačelnikom GospićaMilanom Kolićem razgovarao o oblicima i mogućnostima gospodarskesuradnje, kao i o povoljnostima ulaganja na području od posebnedržavne skrbi.
GOSPIĆ, 12. listopada 2005. (Hina) - Generalni konzul Republike Italije u Rijeci Fulvio Rustica posjetio je danas Ličko-senjsku županiju, gdje je sa županom Milanom Jurkovićem i gradonačelnikom Gospića Milanom Kolićem razgovarao o oblicima i mogućnostima gospodarske suradnje, kao i o povoljnostima ulaganja na području od posebne državne skrbi.

Grad Gospić već je uspostavio gospodarsku suradnju s pokrajinom Veneto, čije tvrtke ulažu u razvoj poslovne zone Lički Osik.

"Zadovoljan sam razgovorima kojima smo postavili temelje suradnje za koju postoje svi uvjeti, posebice između proizvodnog sustava Italije i gopodarstva Ličko-senjske županije i grada Gospića", izjavio je konzul Rustica.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙