FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za petak, 16. rujna

ZAGREB, 16. rujna 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 16.rujna, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 16. rujna 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 16. rujna, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Ministrica pravosuđa Vesna Škare Ožbolt govorit će na tiskovnoj konferenciji o sudskoj upravi i uvedbi tehnologije u upravljanje sudskim spisima. Konferenciji će nazočiti i direktor IBM-a za Hrvatsku Ivan Vidaković. (Velika dvorana Gospodarske komore Zagreb, Draškovićeva 45, u 11 sati).

ZAGREB - Dopredsjednica u Hrvatskoj vladi i ministrica Jadranka Kosor potpisat će ugovore o dodjeli novčane potpore pojedinačnim poslovnim projektima s 15 poslodavaca koji će zapošljavati hrvatske branitelje. (Gradska četvrt Trešnjevka Sjever, Parka Stara Trešnjevka 2, u 13 sati).

OSIJEK - Osječki gradonačelnik Anto Đapić primit će u nastupni posjet madžarskoga generalnog konzula sa sjedištem u Osijeku Jozsefa Magyara. (Svečana vijećnica Gradskoga poglavarstva, Kuhačeva 9, u 11,30 sati).

VINKOVCI - Predsjednik Hrvatske vlade Ivo Sanader otvorit će 40. vinkovačke jeseni. Otvaranju će nazočiti i predsjednik Hrvatskoga sabora Vladimir Šeks. Ovogodišnje Vinkovačke jeseni kao manifestacija tradicijske kulture održavaju se od 9. do 18. rujna. U svečanom programu "Ajmo diko na veliko sijelo" sudjelovat će glumci, pjevači i tamburaški sastavi, članovi ansambla Lada i kulrturnoumjetnička društva iz Hrvatske i BiH koja njeguju izvorni hrvatski folklor. (Trg bana Josipa

Šokčevića, u 20 sati).

NEW YORK - Predsjednik Republike Stjepan Mesić treba održati govor na jubilarnom 60. zasjedanju Opće skupštine Ujedinjenih naroda.

Dežurni na desku FaH-a:

prijepodne - Damir Senčar

poslijepodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙