FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predstavljena knjiga Branimira Bilića "Znakovi vremena Znakovi nade"

ZAGREB, 12. listopada 2005. (Hina) - Knjiga HTV-ova novinara BranimiraBilića i njegovih sugovornika "Znakovi vremena Znakovi nade"predstavljena je danas u Zagrebu.
ZAGREB, 12. listopada 2005. (Hina) - Knjiga HTV-ova novinara Branimira Bilića i njegovih sugovornika "Znakovi vremena Znakovi nade" predstavljena je danas u Zagrebu.

O knjizi su govorili hrvatski ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac, direktorica Poslovne škole Bled iz Slovenije Danica Purg, savjetnik Microsofta za Jugoistočnu Europu Goran Radman, pomoćnik glavnoga ravnatelja Hrvatske radio televizije Vanja Sutlić, direktor Nakladnoga zavoda "Globus" Tomislav Pušek i autor.

Kad postignemo "vertikalu u obrazovanju" uvest ćemo Hrvatsku u Europu i svijet, ocijenio je ministar Primorac, dodavši kako je i sam zadnjih godina provodio mnoge Bilićeve ideje. Bolonjskim obrazovnim procesom ući ćemo i na veliko tržište znanja, dodao je.

Donijeli ste Hrvatskoj "vizibilnost" koju smo u Sloveniji dobili ulaskom u Europsku uniju, ustvrdila je Danica Purg, obraćajući se autoru. "Prevedite knjigu na engleski jer se u njoj vidi duh vaše zemlje", dometnula je.

"U knjigu je pretočeno silno znanje i potencijal na koji se možemo osloniti," ocijenio je Radman, dodavši kako se iz knjige očituje nova ekonomija.

Sutlić je ustvrdio da Bilić i HTV pokazuju kako znanje unatoč nebrizi društva utire razvojni put.

Knjigu u kojoj su objavljeni intervjui što ih je novinar Branimir Bilić vodio sa svojim sugovornicima u emisiji HTV-a "Zankovi vremena Znakovi nade" objavio je zagrebački Nakladni zavod "Globus".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙