FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predstavljen "Terenski vodič", prvi dio dječje uspješnice "Kronika Spiderwick"

ZAGREB, 21. rujna 2005. (Hina) - "Terenski vodič", prva iz najnovijegniza knjiga za djecu "Kronika Spiderwick", autorice Holly Black iilustratora Tonyja DiTerlizzija, predstavljen je danas u ProfiluMegastore.
ZAGREB, 21. rujna 2005. (Hina) - "Terenski vodič", prva iz najnovijeg niza knjiga za djecu "Kronika Spiderwick", autorice Holly Black i ilustratora Tonyja DiTerlizzija, predstavljen je danas u Profilu Megastore.

Riječ je o velikom dječjem hitu, do sada prevedenom na više od 30 jezika, a na hrvatskom ga je objavila nakladnička kuća Egmont u prijevodu Mihaele Veline.

Ta čarobna knjiga, koja čitatelja prisiljava da je pročita u jednom dahu, uvodi nas u svijet vila, trolova i ostalih neobičnih bića, rekao je urednik knjige Robert Mlinarec.

Prva knjiga počinje naizgled obično - dolaskom Mallory, Jareda, Simona i njihove majke u staru viktorijansku kuću koja u sebi skriva neobične tajne iz prošlosti. Djeca u kući nalaze "Tajni vodič", staru knjigu o vilama i ostalim fantastičnim bićima, te cijelu biblioteku tajnih knjiga.

Autorica knjige i sama je djetinjstvo provela u staroj viktorijanskoj kući, a njezinu prvu knjigu "Tithe: Modern Faerie Tale" Američko udruženje knjižničara uvrstilo je među najbolje knjige za mlade.

Knjiga će biti zanimljiva ponajprije djeci, ali i svima koji vole zaviriti u neobičan svijet nestvarnog i vilinskog, mišljenja su izdavači.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙