FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Slovenija: Maloljetni piroman uhvaćen na ukradenom biciklu

LJUBLJANA, 9. listopada 2005.(Hina) - Maloljetnik za kojega se sumnjada je od svibnja ove godine podmetnuo desetak požara u Velenju iokolici tog gradića u Sloveniji, uhićen je na ukradenom biciklu sakanistrom koji je mirisao na benzin.
LJUBLJANA, 9. listopada 2005.(Hina) - Maloljetnik za kojega se sumnja da je od svibnja ove godine podmetnuo desetak požara u Velenju i okolici tog gradića u Sloveniji, uhićen je na ukradenom biciklu sa kanistrom koji je mirisao na benzin.

Mladića starog između 17 i 18 godina zadržali su građani u subotu navečer, malo nakon požara u kojemu su izgorjele dvije drvene kućice nakon što je jedan od njih prepoznao da se osumnjičeni vozi na biciklu koji mu je bio ukraden.

Maloljetnik je zadržan u pritvoru, a policija je priopćila da postoji osnovana sumnja da je odgovoran za više požara podmetnutih u zadnjih nekoliko mjeseci.

Po neslužbenim informacijama u trenutku kad je zadržan imao je i posudu u kojoj je držao zapaljivu tekućinu. Od sredine svibnja u nerazjašnjenim požarima u Velenju i okolici izgorjelo je više vikendica, kioska, stogova sa sjenom, gospodarskih zgrada, pa i klupske prostorije lokalnog kluba za skijaške skokove, a sve se pripisivalo nepoznatom "velenjskom piromanu" zbog čega su stanovnici živjeli u popriličnom strahu za svoju imovinu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙