FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Drnovšek: Imamo dobre odnose sa zapadnim Balkanom

LJUBLJANA,21. rujna 2005.(Hina) - Slovenski predsjednik Janez Drnovšeku srijedu je u razgovoru sa predsjednikom kanadskog parlamenta PeteromMillikenom rekao da Slovenija ima dobre odnose sa svim državamazapadnog Balkana, priopćio je nakon razgovora ured slovenskogpredsjendika. (HIna) xfl ysb
LJUBLJANA,21. rujna 2005.(Hina) - Slovenski predsjednik Janez Drnovšek u srijedu je u razgovoru sa predsjednikom kanadskog parlamenta Peterom Millikenom rekao da Slovenija ima dobre odnose sa svim državama zapadnog Balkana, priopćio je nakon razgovora ured slovenskog predsjendika.

Milliken se zanimao za suradnju Slovenije s područjem zapadnog Balkana i ulogu Slovenije, a Drnovšek je rekao da je Slovenija sa svim tim državama u vrlo dobrim odnosima i naglasio značenje europske perspektive tog prostora.

Za europsku perspektivu tih država Slovenija će ulagati sve svoje snage s kojima raspolaže, ali je na Balkanu još uvijek potrebna vojna i politička prisutnosti međunarodne zajednice, ocijenio je slovenski predsjednik u razgovoru.

(HIna) xfl ysb

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙