FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tirana: Uhićene devet osoba zbog krivotvorenja isprave

TIRANA,7. listopada 2005.(Hina) - Troje visokih dužnosnika albanskepolicije i još šest osoba uhićeno je u Tirani, zbog optužbi da suumiješani u mrežu krivotvorenja američkih i europskih isprava,objavili su u petak sudski izvori.
TIRANA,7. listopada 2005.(Hina) - Troje visokih dužnosnika albanske policije i još šest osoba uhićeno je u Tirani, zbog optužbi da su umiješani u mrežu krivotvorenja američkih i europskih isprava, objavili su u petak sudski izvori.

Predstavnik policije zračne luke u Tirani i njegovo dvoje suradnika, kao i šestero predstavnika jedne turističke agencije uhićeni su zbog izrade lažnih dokumenata - putovnica, viza, kreditnih kartica i službenih pečata.

Kako su javili večeras mediji u Tirani, policija je zaplijenila gotovo 1.000 lažnih američkih, talijanskih, francuskih, njemačkih i britanskih dokumenata, 450 krivotvorenih talijanskih vozačkih dozvola i 70 lažnih pečata stranih i albanskih konzulata.

Lažni dokumenti su se prodavali po cijenama od 1.500 do 16.000 eura, priopćila je albanska policija, ne navodeći daljnje pojedinosti.

Nova albanska vlada Salija Berishe je borbu protiv kriminala uvrstila među prioritete u svome programu rada.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙