FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Istražujući pljačku Fine policija otkrila dokaze za rješavanje drugih slučajeva

ZAGREB, 13. rujna 2005. (Hina) - Istražujući pljačku Fine u Zagrebu ukojoj su početkom rujna ubijena dva zaštitara, policija je prikupiladokaze za rješavanje nekih drugih kaznenih djela ali ne i za pljačkuFine, doznaje se danas od glasnogovornika MUP-a Zlatka Mehuna.
ZAGREB, 13. rujna 2005. (Hina) - Istražujući pljačku Fine u Zagrebu u kojoj su početkom rujna ubijena dva zaštitara, policija je prikupila dokaze za rješavanje nekih drugih kaznenih djela ali ne i za pljačku Fine, doznaje se danas od glasnogovornika MUP-a Zlatka Mehuna.

Zahvaljujući saznanjima prikupljenima u dosadašnjoj istrazi o pljački Fine obavljeno je nekoliko pretraga stanova i drugih prostora u kojima su prikupljeni dokazi za rješavanje nekih drugih slučajeva, rekao je Mehun Hini ne precizirajući o čemu je riječ.

Iako se nagađalo da bi jučerašnje otkrivanje pljačkaša novca iz vozila trgovačke tvrtke "Tommy" u Splitu moglo dovesti do povezanosti tog slučaja s pljačkom Fine, Mehun kaže da policija zasad ne može ta dva kaznena djela dovesti u vezu.

Otkrivanje pljačkaša "Tommyija" rezultat je višemjesečne kriminalističke obrade Policijske uprave splitsko-dalmatinske i njezine suradnje s drugim policijskim upravama.

Policija ni tijekom današnjeg dana nije zaprimila nova saznanja o mogućoj povezanosti nedavne pljačke u Bjeljini (u Bosni i Hercegovini) s pljačkom u Zagrebu, o čemu su posljednjih dana pisali mediji.

Mediji povezuju pljačku Fine u Zagrebu s pljačkom vozila "Pavlović banke" kod Bjeljine jer su navodno oružje i vozilo koje su razbojnici koristili u oba slučaja bili identični.

Također, još uvijek traju vještačenja tragova s mjesta pljačke koji bi mogli upućivati na počinitelje jedne od najdrskijih pljački u hrvatskoj povijesti, kaže Mehun.

Prilikom pljačke Finine poslovnice u Zvonimirovoj ulici, 5. rujna, trojica maskiranih razbojnika ukrala su oko dva milijuna kuna te ubila dvojicu zaštitara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙