FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Objavljen fotorobot muškarca viđenog prije pljačke

ZAGREB, 8. rujna 2005. (Hina) - Zagrebačka policija objavila je usrijedu fotorobot mlađeg muškarca kojeg sumnjiči da je povezan spljačkom Fine u Zagrebu u kojoj su u ponedjeljak ubijena dvazaštitara.
ZAGREB, 8. rujna 2005. (Hina) - Zagrebačka policija objavila je u srijedu fotorobot mlađeg muškarca kojeg sumnjiči da je povezan s pljačkom Fine u Zagrebu u kojoj su u ponedjeljak ubijena dva zaštitara.

U policiji ističu da muškarac čiji je fotorobot objavljen najvjerojatnije nije jedan od trojice pljačkaša, već osoba koja je po iskazima nekoliko svjedoka prije pljačke viđena na mjestu događaja.

No, istina bi se trebala utvrditi kada policija pronađe traženu osobu, kazao je privremeni glasnogovornik zagrebačke policije Davor Tor.

Policija uz fotorobot navodi da je riječ o muškarcu, starosti oko 25 godina, visine 180 centimetara, atletske građe, kraće kovrčave svjetlosmeđe do plave kose, uredno obrijana lica.

Finina poslovnica u Zvonimirovoj 54 opljačkana je u ponedjeljak oko 15 sati. Trojica maskiranih razbojnika najprije su zapucala prema dvojici zaštitara, a zatim uzeli oko dva milijuna kuna i pobjegli. Na mjestu je ubijen 56-godišnji zaštitar Drago Rener, dok je teško ranjeni Stipe Mušan kasnije umro u bolnici.

Policija je u utorak izvijestila da je na informativne razgovore u cijeloj Hrvatskoj pozvala 220 osoba, među kojima čak 104 od ranije poznatih zbog razbojstava.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙