FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MUP RS pomaže rasvjetljavanje pljačke zagrebačke Fine

BANJA LUKA, 10. rujna 2005. (Hina) - Glasnogovornik policije RepublikeSrpske Radovan Pejić u subotu je službeno potvrdio da je hrvatskapolicija zatražila pomoć od MUP-a RS u rasvjetljavanju nedavnopočinjene pljačke poslovnice Fine u Zagrebu, objavila je televizija RSu središnjoj informativnoj emisiji.
BANJA LUKA, 10. rujna 2005. (Hina) - Glasnogovornik policije Republike Srpske Radovan Pejić u subotu je službeno potvrdio da je hrvatska policija zatražila pomoć od MUP-a RS u rasvjetljavanju nedavno počinjene pljačke poslovnice Fine u Zagrebu, objavila je televizija RS u središnjoj informativnoj emisiji.

"MUP RS redovito razmjenjuje informacija sa svim sigurnosnim agencijama u BiH, sa zemljama u okruženju i međunarodnim organizacijama", kazao je Pejić i naglasio da zbog istrage ne može priopćiti više detalja o policijskim saznanjima o počiniteljima pljačke u Zagrebu.

Riječ je, navodno, o takozvanoj "Bijeljinskoj grupi" koja je nedavno na putu Sokolac-Han Pijesak opljačkala vozilo "Pavlović banke" iz Bijeljine iz kojega je oteto blizu milijun eura.

Odore, oružje i vozilo koje su razbojnici koristili prilikom napada na zagrebačku Finu identični su onima koje su koristili napadači kod Han Pijeska.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙