FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šibenska policija uhitila jednog, na tragu još dvojici pljačkaša Splitske banke

ZAGREB, 27. rujna 2005. (Hina) - Šibenska policija uhitila je jednog odpočinitelja dviju pljački poslovnice Splitske banke ovoga ljeta uŠibeniku, a kretanje još dvojice počinitelja pod policijskim jenadzorom, izvijestio je načelnik šibensko-kninske Policijske upraveBranko Peran na svečanosti u prigodi Dana policije.
ZAGREB, 27. rujna 2005. (Hina) - Šibenska policija uhitila je jednog od počinitelja dviju pljački poslovnice Splitske banke ovoga ljeta u Šibeniku, a kretanje još dvojice počinitelja pod policijskim je nadzorom, izvijestio je načelnik šibensko-kninske Policijske uprave Branko Peran na svečanosti u prigodi Dana policije.

Načelnik Peran nije želio detaljnije govoriti o toj policijskoj akciji, ali je naglasio da je, "što se policije tiče, slučaj pri kraju".

Najavio je tiskovnu konferenciju na kojoj bi idućega tjedna javnost trebala biti upoznata sa svim okolnostima akcije.

Poslovnica Splitske banke u samom središtu Šibenika na glavnom gradskom trgu Poljani opljačkana je ovog ljeta dva puta, u srpnju i kolovozu, a pljačkaši su odnijeli ukupno oko 800 tisuća kuna.

Obje pljačke izvedene su na gotovo identičan način, u ranim poslijepodnevnim satima, a pljačkaši su vatrenim oružjem zaprijetili službenicama banke da im predaju novac iz blagajne.

Kako pljačkaši nisu bili maskirani, policija je nakon prve pljačke objavila foto-robot, a nakon druge objavila je snimke pljačkaša načinjene nadzornom videokamerom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙