FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U šest godina opljačkali šest milijuna dolara vrijedan nakit

KUALA LUMPUR, 28. rujna 2005. (Hina/AP) - Malezijska policija objavilaje da je uhitila zloglasnu naoružanu bandu razbojnika koja jeodgovorna za 50-ak pljački prodavaonica nakita širom zemlje iz kojihsu odnijeli plijen vrijedan gotovo šest milijuna američkih dolara.
KUALA LUMPUR, 28. rujna 2005. (Hina/AP) - Malezijska policija objavila je da je uhitila zloglasnu naoružanu bandu razbojnika koja je odgovorna za 50-ak pljački prodavaonica nakita širom zemlje iz kojih su odnijeli plijen vrijedan gotovo šest milijuna američkih dolara.

Policija 11-ero uhićenih, među kojima je i jedna žena, sumnjiči da su od 1999. opljačkali namanje 47 prodavaonica iz koji su odnijeli nakit vrijedan 5,78 milijuna američkih dolara.

Jednu od posljednjih pljački izveli su 3. rujna na jugu Malezije. Iz tog su zločinačkog pohoda otišli s plijenom vrijednim više od sto tisuća dolara.

Prilikom uhićenja policija je kod članova zloglasne bande pronašla veću količinu pušaka, bombi i ostalog vatrenog oružja koje su koristili u pljačkama, no nije rečeno je li pronađen i dio ukradenog nakita.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙