FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Članovi Kluba zastupnika HNS-PGS o raspravi o privatizaciji

RIJEKA,1. listopada 2005.(Hina) - Članovi Kluba zastupnika Hrvatskenarodne stranke (HNS) i Primorsko-goranskog saveza (PGS) u Hrvatskomesaboru Miljenko Dorić i Nikola Ivaniš ocijenili su danas nakonferenciji za novinstvo u Rijeci da je u saborskoj raspravi oprivatizaciji "iskazana bahatosti i licemjerje politike".
RIJEKA,1. listopada 2005.(Hina) - Članovi Kluba zastupnika Hrvatske narodne stranke (HNS) i Primorsko-goranskog saveza (PGS) u Hrvatskome saboru Miljenko Dorić i Nikola Ivaniš ocijenili su danas na konferenciji za novinstvo u Rijeci da je u saborskoj raspravi o privatizaciji "iskazana bahatosti i licemjerje politike".

Saborski zastupnik HNS-a Miljenko Dorić rekao je da većina saborskih zastupnika "boluje od amnezije" kad je riječ o onome što se događalo u privatizaciji i obećanjima da će se provesti revizija privatizacije. Ocijenio da su svađe o proceduralnim pitanjima spriječile pokušaj dijela saborskih zastupnika da konstruktivno govore o privatizaciji.

Predsjednik i saborski zastupnik PGS-a Nikola Ivaniš ustvrdio je kako je ta raprava bila "zadnje bacanje prašine u oči javnosti". Istaknuo je da je potreban novi zakon o privatizaciji te da ne može prihvatiti izjave "tko je ukrao - ukrao je".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙