FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PGS: Sabor je inertno političko tijelo

RIJEKA,10. rujna 2005.(Hina) - Saborska ljetna stanka pokazala je da jeHrvatski sabor inertno političko tijelo koje ne obavlja svoju funkcijuu korist onih od kojih je izabran, rekao je danas na konferenciji zanovinare saborski zastupnik i predsjednik Primorsko-goranskog saveza(PGS) Nikola Ivaniš.
RIJEKA,10. rujna 2005.(Hina) - Saborska ljetna stanka pokazala je da je Hrvatski sabor inertno političko tijelo koje ne obavlja svoju funkciju u korist onih od kojih je izabran, rekao je danas na konferenciji za novinare saborski zastupnik i predsjednik Primorsko-goranskog saveza (PGS) Nikola Ivaniš.

Govoreći o aktualnim temama, kao što su prijepor o morskoj granici između Slovenije i Hrvatske, te privatizacija Liburnia Riviera Hotela, Ivaniš je rekao da Sabor u tim slučajevima nije reagirao ni na koji način iako je, kao središte političkog života, to trebao učiniti.

Ivaniš je ocijenio da Sabor sam sebe marginalizira, a aktualne teme razmatra sa zakašnjenjem. Dodao je da u materijalima za prvu jesensku sjednicu Sabora nema ni jedne od dviju navedenih tema, bez obzira na poticaje stranaka, među kojima i PGS-a, da se o njima raspravlja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙