FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednik Mesić poslao pismo episkopu Fotiju

ZAGREB, 30. rujna 2005. (Hina) - Predsjednik Stjepan Mesić poslao jedanas pismo episkopu dalmatinskom Fotiju, u kojem ističe da je sažaljenjem primio vijest da je noćas počinjen huliganski napad nanjegovu rezidenciju u Šibeniku.
ZAGREB, 30. rujna 2005. (Hina) - Predsjednik Stjepan Mesić poslao je danas pismo episkopu dalmatinskom Fotiju, u kojem ističe da je sa žaljenjem primio vijest da je noćas počinjen huliganski napad na njegovu rezidenciju u Šibeniku.

"Želim Vam ovim putem iskazati osobnu solidarnost i uvjerenje da će policijska istraga u najkraćem roku utvrditi identitet počinitelja i motive njihova nedjela. Republika Hrvatska ne samo ustavno nego i stvarno želi osigurati mir i sigurnost svim hrvatskim građanima, bez obzira na nacionalnost i vjeroispovijed.

Incidenti poput ovoga samo nas utvrđuju u uvjerenju da svi, jednako tijela državne vlasti kao i predstavnici i tijela vjerskih zajednica, moramo i dalje uporno zajednički raditi na promicanju mira, pomirenja i općega dobra, što ste i Vi svojim vjerskim i pastirskim radom do sada više puta posvjedočili", stoji u pismu predsjednika Mesića episkopu dalmatinskom Fotiju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙