FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Počela 6. konferencija o odnosima s javnošću

ZADAR, 28. rujna 2005. (Hina) - U Zadru je večeras svečano počela 6.konferencija o odnosima s javnošću koju organizira Hrvatska udruga zaodnose s javnošću.
ZADAR, 28. rujna 2005. (Hina) - U Zadru je večeras svečano počela 6. konferencija o odnosima s javnošću koju organizira Hrvatska udruga za odnose s javnošću.

Pozdravivši sudionike skupa, ministar znanosti, prosvjete i športa Dragan Primorac je, uz ostalo, rekao da je područje odnosa s javnošću izvanredno važno.

Neka sveučilišta već imaju svoje glasnogovornike, a Institut "Ruđera Boškovića" osobu koja je u stanju prenijeti rezultate Instituta javnosti, dodao je ministar Primorac. Kazao je da Hrvatskoj nedostaje kadar koji može "pokriti" područje odnosa s javnošću, a Ministarstvo će u potpunosti poduprijeti školovanje takvih stručnjkaka.

"Bitno je znati jasno predočiti događaje. Koliko god bili veliki i važni neki projekti bilo kojih ustanova, nisu vrijedni ako javnost nije kvalitetno, jasno i istinito izviješćena o njima. Upravo zbog jasna i čista jezika kojim smo prikazali svoje projekte u Ministarstvu obrazovanja, znanosti i športa naši su projekti uspjeli. Jasnoća govora i čistoća poruke put je do uspjeha, istaknuo je ministar Primorac na otvorenju 6. konferencije o odnosima s javnošću.

Skup su zatim pozdravili zadarski župan Ivo Grbić i zadarski dogradonačelnik Dražen Grgurević.

U radu skupa, koji traje do petka 30. rujna, sudjelovat će više desetaka stručnjaka za to područje. Kao jedna od prvih sudionica večeras je predsjednica američkog Društva za odnose s javnošću Judith Turner Phair govorila o ulozi "public relations" u neprofitnim ustanovama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙