FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SCG: Vasiljković otkazao konferenciju za novinstvo

njegovoj umiješanosti u rat na području bivšeSFRJ, otkazao je u ponedjeljak za taj dan najavljenu konferenciju zanovinstvo.
Beograd,19.rujna(Hina) - Australski Srbin Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan, koji je u subotu stigao u Beograd nakon napisa u australskom tisku o njegovoj umiješanosti u rat na području bivše SFRJ, otkazao je u ponedjeljak za taj dan najavljenu konferenciju za novinstvo.

Vasiljković, koji je po dolasku najavio kako će se susresti sa srbijanskim dužnosnicima, najavio je po vlastitim riječima "šokantnu" konferenciju za novinstvo za srijedu, da bi potom u nedjelju najavio svoje obraćanje javnosti za ponedjeljak.

Novinarima, kako je rekao, želi objasniti "kako on nije osoba koju traži haški tribunal, a koja ima slično prezime".

U beogradskoj zračnoj luci, Vasiljković je po dolasku rekao da se u Beogradu želi sresti i sa srbijanskim premijerom Vojislavom Koštunicom i još nekima iz aktualne vlasti da bi što bolje pripremio "tužbu protiv medija koji su ga oklevetali". Da li se je tijekom vikenda susreo s nekim od srbijanskih dužnosnika novinari nisu uspjeli saznati.

U Media centru, gdje je u ponedjeljak trebala biti održana najavljena tiskovna konferencija, neslužbeno se doznaje da će ona ipak biti održana, ali najvjerojatnije u srijedu.

(Hina) xtman ybr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙