FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IDS: Hvatska je "poslovno dno svijeta"

RIJEKA,15. rujna 2005.(Hina) - Potpredsjednik i saborski zastupnikIDS-a Damir Kajin danas je na konferenciji za novinstvo u Rijeciustvrdio kako je "točno da je Hrvatska poslovno dno svijeta", a da jerazlog što su "mediji, političari i javnost stvorili dojam da ni jednoulaganje u Hrvatsku nije dobrodošlo".
RIJEKA,15. rujna 2005.(Hina) - Potpredsjednik i saborski zastupnik IDS-a Damir Kajin danas je na konferenciji za novinstvo u Rijeci ustvrdio kako je "točno da je Hrvatska poslovno dno svijeta", a da je razlog što su "mediji, političari i javnost stvorili dojam da ni jedno ulaganje u Hrvatsku nije dobrodošlo".

Kajin je rekao da Hrvatska ne može bez stranih ulaganja jer nema kapitala. "Vlada je privatizacijom "Liburnia Riviera Hotela" još više kompromitirala zemlju", ustvrdio je.

Potpredsjednik IDS-a drži da Hrvatskoj nisu potrebni prijevremeni izbori, ocijenivši da "nikom ne odgovaraju, ni IDS-u, ni HDZ-u, ni HSLS-u, ni HSS-u, ni zemlji u cjelini". "Četvrti izbori u dvije godine razorili bi gospodarsku osnovu države", rekao je.

Kajin je ustvrdio da ni SDP ne želi prijevremene izbore, nego da traži samo smjenu Damira Polančeca zbog slučaja LRH, a ne cijele Vlade, ocijenivši da je Polančec u tom slučaju zanemariv.

Ustvrdio je da SDP ne može doći na vlast bez relevantnih koalicijskih partnera i da je jedini partner SDP-a sada IDS, koji, kako je rekao, jedini želi promjene. "IDS nije HNS, kojemu je isto hoće li na vlasti biti HDZ ili SDP", rekao je Kajin.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙