FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvoren Treći kongres hrvatskih logopeda

DUBROVNIK, 28. rujna 2005. (Hina) - Pod nazivom "Razvoj i noveperspektive u jezičnoj i govornoj dijagnostici i terapiji" danas je uDubrovniku svečano otvoren Treći kongres logopeda Hrvatske.
DUBROVNIK, 28. rujna 2005. (Hina) - Pod nazivom "Razvoj i nove perspektive u jezičnoj i govornoj dijagnostici i terapiji" danas je u Dubrovniku svečano otvoren Treći kongres logopeda Hrvatske.

Skup na kojem sudjeluje 250 domaćih i stranih stručnjaka i znanstvenika iz područja logopedije priredili su Hrvatsko logopedsko društvo i Odsjek za logopediju Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Pozdravivši sudionike, državna tajnica za socijalnu skrb Dorica Nikolić najavila je donošenje novih zakonskih propisa koji će pomoći logopedima, ali i korisnicima njihovih usluga.

Dekan Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta prof. Milko Mejovšek kazao je kako će kongres pridonijeti aktivnoj izmjeni znanstvenih i stručnih spoznaja na području logopedije, te pomoći da hrvatski logopedi lakše izbore svoje mjesto u politici socijalne skrbi, ali i pokazati svijetu svoje znanje i stručnost.

Sudionike skupa pozdravio je i član Poglavarstva grada Dubrovnika Đuro Market.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙