FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mesić primio izaslanstvo 7. Svjetskog kongresa perinatalne medicine

ZAGREB, 8. rujna 2005. (Hina) - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesićprimio je izaslanstvo sudionika 7. Svjetskog kongresa perinatalnemedicine koji će se održati u Zagrebu od 21. do 24. rujna, priopćenoje danas iz Ureda Predsjednika.
ZAGREB, 8. rujna 2005. (Hina) - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić primio je izaslanstvo sudionika 7. Svjetskog kongresa perinatalne medicine koji će se održati u Zagrebu od 21. do 24. rujna, priopćeno je danas iz Ureda Predsjednika.

Na kongresu će sudjelovati vodeći svjetski stručnjaci iz 128 zemalja svijeta, što taj skup čini, naglasili su u izaslanstvu "jednim od najvećih skupova u samostalnoj Hrvatskoj i na njemu će sudjelovati gotovo svi vodeći svjetski stručnjaci uključujući i predsjednika Svjetske federacije ginekologa i opstetričara prof. Arnalda Acoste iz Paragvaja".

U izaslanstvu su bili predsjednik kongresa i Svjetske federacije perinatalne medicine prof. Asim Kurjak, te potpredsjednici kongresa prof. dr. Ivan Kuvačić, predsjednik Društva ginekologa i opstetričara Hrvatske te doc. dr. Radoslav Herman, predsjednik Društva za perinatalnu medicinu Hrvatskog liječničkog zbora, stoji u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙