FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kongres Europske pučke stranke u Splitu

SPLIT, 15. rujna 2005. (Hina) - Zamjenik glavnog tajnika i pročelnikKabineta Asocijacije pučkih stranaka u Europskom parlamentu JohnBiesmuns sastao se danas u Splitu s gradonačelnikom ZvonimiromPuljićem i suradnicima radi pripreme Kongresa Europske pučke strankekoji će se iduće godine održati u Splitu.
SPLIT, 15. rujna 2005. (Hina) - Zamjenik glavnog tajnika i pročelnik Kabineta Asocijacije pučkih stranaka u Europskom parlamentu John Biesmuns sastao se danas u Splitu s gradonačelnikom Zvonimirom Puljićem i suradnicima radi pripreme Kongresa Europske pučke stranke koji će se iduće godine održati u Splitu.

Europska pučka stranka, rekao je Biesmuns, podupire nastojanja Republike Hrvatske i premijera Ive Sanadera da Hrvatska što prije postane punopravna članica Europske unije, a organizacija Kongresa 2006. u Splitu ima i političku dimenziju, kojom Europska pučka stranka želi potvrditi tu potporu.

Gradonačelnik Puljić je izrazio zadovoljstvo što je Splitu iskazana čast da bude domaćin tako važna događaja i obećao je gradsku potporu u njegovoj organizaciji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙