FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Karlovac: smanjuje se broj kažnjivih djela

KARLOVAC, 28. rujna 2005. (Hina) - Kako bi se broj kažnjivih djela napodručju karlovačke Policijske uprave i dalje smanjivao i povećavalasigurnost, već se sredinom listopada počinje provoditi projekt"Policija u zajednici", rekao je danas na proslavi u povodu Danapolicije načelnik Nenad Kranjčec.
KARLOVAC, 28. rujna 2005. (Hina) - Kako bi se broj kažnjivih djela na području karlovačke Policijske uprave i dalje smanjivao i povećavala sigurnost, već se sredinom listopada počinje provoditi projekt "Policija u zajednici", rekao je danas na proslavi u povodu Dana policije načelnik Nenad Kranjčec.

"Kontakt policajci" završavaju trotjednu vježbu i 3. listopada dobivaju rješenja o postavljanju na svoja područja djelovanja, najavio je Kranjčec. U Karlovcu će biti devet takvih područja, u Ogulinu tri, u Dugoj Resi dva, te Slunju, Ozlju i Plaškom po jedan.

Načelnik Kranjčec kazao je kako je u prvih osam mjeseci ove godine broj najtežih kažnjivih djela, poput razbojništava i ubojstava, te ubojstava u pokušaju, 3,3 posto bio manji nego u istom razdoblju prošle godine.

Zbog uspjeha u radu, profesionalne odgovornosti, stručnosti i korektna odnosa s građanima i suradnicima trinaestero je djelatnika PU-a dobilo javne pohvale.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙