FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BiH: Razbojnici u policijskim odorama ukrali milijun eura

SARAJEVO,31. kolovoza(Hina) - Četvorica razbojnika u maskirnimpolicijskim odorama opljačkali su u utorak u istočnoj Bosni okomilijun eura prevoženih za potrebe lokalne banke, potvrdila je usrijedu policijska uprava iz Istočnog Sarajeva.
SARAJEVO,31. kolovoza(Hina) - Četvorica razbojnika u maskirnim policijskim odorama opljačkali su u utorak u istočnoj Bosni oko milijun eura prevoženih za potrebe lokalne banke, potvrdila je u srijedu policijska uprava iz Istočnog Sarajeva.

Prema navodima koje su prenijeli mediji, pljačka se dogodila na području planine Romanije na cesti između Han-Pijeska i Sokoca.

Pljačkaši su postavili zasjedu vozilu "Pavlović banke" u kojemu su bila dvojica naoružanih pratilaca.

Na cesti kojom se njihovo vozilo kretalo razbojnici su postavili znak koji upozorava na radove te na obvezu smanjenja brzine.

Jedan od pljačkaša stajao je uz znak i usporio vozilo kojemu je nakon toga cestu blokirao drugi automobil s rotacijskim svjetlom.

Iz tog vozila izašle su četiri maskirane osobe naoružane automatskim puškama i u crnim kombinezonima s natpisom "policija".

Oni su uperili oružje na vozače u vozilu banke te su ih istjerali van i potom vezali.

Odnijeli su dvije vreće s novcem u kojemu su se nalazile novčanice vrijedne dva milijuna konvertibilnih maraka (oko milijun eura).Policija traga za počiniteljima pljačke.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙