FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BiH: SDS ne isključuje izlazak iz vlasti i prijelaz u oporbu

BANJA LUKA, 22. rujna 2005. (Hina) - Predsjednik Srpske demokratskestranke (SDS) Dragan Čavić u četvrtak uvečer je nakon sjednicepredsjedništva SDS u Banjoj Luci novinarima izjavio kako će se ovastranka suprotstaviti napadima.
BANJA LUKA, 22. rujna 2005. (Hina) - Predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Dragan Čavić u četvrtak uvečer je nakon sjednice predsjedništva SDS u Banjoj Luci novinarima izjavio kako će se ova stranka suprotstaviti napadima.

"SDS će se braniti svim raspoloživim sredstvima od pritisaka kojima je izložena u posljednje vrijeme" kazao je Čavić novinarima.

On je također rekao da je Predsjedništvo SDS razmatralo ' različite oblike političke borbe kao i odnos prema Vijeću ministara BiH, Vladi RS, ali i mogućnost da SDS pređe u oporbu'

Predsjednik SDS Dragan Čavić obavijestio je novinare kako ima saznanja da vlada RS priprema prijedlog za reformiranje policije u BiH od kojega očekuje da bude prihvatljiv kao 'izlaz iz trenutne krize'

Visoki predstavnik Paddy Ashdown je u četvrtak izjavio da je vlastima u Banjoj Luci ostalo vrlo malo vremena za dodatno razmišljanje i promjenu odluke kojom su prošlog tjedna odbili reformu policije.

Zbog postupaka vlasti RS, BiH je izgubila priliku do desete obljetnice potpisivanja Daytonskog sporazuma započeti pregovore s EU o stabilizaciji i pridruživanju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙