FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Održano međunarodno ribičko natjecanje

OSIJEK,3. rujna 2005.(Hina) - U organizaciji osječkogŠportsko-ribolovnog kluba "Drava" na staroj Dravi u Bilju danas jeodržano Međunarodno ribičko natjecanje" Memorijal Krunoslav Brust", ulovu ribe udicom na plovak, na kojemu je nastupila 21 ekipa iz Srbijei Crne Gore, Bosne i Hercegovine te Hrvatske.
OSIJEK,3. rujna 2005.(Hina) - U organizaciji osječkog Športsko-ribolovnog kluba "Drava" na staroj Dravi u Bilju danas je održano Međunarodno ribičko natjecanje" Memorijal Krunoslav Brust", u lovu ribe udicom na plovak, na kojemu je nastupila 21 ekipa iz Srbije i Crne Gore, Bosne i Hercegovine te Hrvatske.

Predsjednik osječkog ŠRD "Drava" Zvonko Budimac istaknuo je kako se "Memorijal Krunoslav Brust" održava treću godinu te da je postao prestižno ribičko natjecanje koje svake godine okuplja sve veći broj sudionika.

Naglasio je kako "već nekoliko godina športski ribiči iz susjednih država odlično surađuju jer imaju iste probleme vezane uz zaštitu ugroženog ribljeg fonda i rijeka".

U ekipnom plasmanu prvo je mjesto osvojila ekipa "Bucov" iz Apatina, drugo "Šaran" iz Našica, a treće "ORŠK" iz Osijeka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙