FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EP košarka - parovi drugog kruga

BEPGRAD/PODGORICA, 18. rujna 2005. (Hina) - Nakon odigranih susretaprvog kruga Europskog prvenstva košarkaša direktan plasman učetvrtfinale osigurali su Rusija, Litva, Španjolska i Slovenija, doksu se od prvenstva oprostile Ukrajina, Bugarska, Bosna i Hercegovina,te Latvija.
BEPGRAD/PODGORICA, 18. rujna 2005. (Hina) - Nakon odigranih susreta prvog kruga Europskog prvenstva košarkaša direktan plasman u četvrtfinale osigurali su Rusija, Litva, Španjolska i Slovenija, dok su se od prvenstva oprostile Ukrajina, Bugarska, Bosna i Hercegovina, te Latvija.

Hrvatska je drugim mjestom u skupini izborila plasman u razigravanje za četvrtfinale i igrat će u utorak u Podgorici protiv Italije. U ostalim susretima igrat će Njemačka - Turska, Grčka - Izrael, te Srbija i Crna Gora i Francuska.

Ukoliko pobijedi Italiju, hrvatski košarkaši će u četvrtfinalu igrati protiv Španjolske. Rusija čeka pobjednika susreta Grčka - Izrael, Litva će igrati protiv boljeg iz susreta SCG - Francuska, a Slovenija ide na pobjednika utakmice Njemačka - Turska.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙