FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nogomet: Bosanski policajci ucjenjivali Belgijance

BRUXELLES, 5. rujna 2005. (Hina/STA) - Belgijska nogometnareprezentacija prošloga je petka doživjela neugodno iskustvo u Bosni.Naime, tijekom putovanja autobusom od Sarajeva do Zenice, gdje su usubotu igrali kvalifikacijski dvoboj za odlazak na Svjetsko prvenstvoprotiv Bosne i Hercegovine, morali su se zaustaviti na inzistiranjepolicajaca koji su im bili dodijeljeni kao pratnja, te im datinekoliko dresova, prenose belgijski mediji.
BRUXELLES, 5. rujna 2005. (Hina/STA) - Belgijska nogometna reprezentacija prošloga je petka doživjela neugodno iskustvo u Bosni. Naime, tijekom putovanja autobusom od Sarajeva do Zenice, gdje su u subotu igrali kvalifikacijski dvoboj za odlazak na Svjetsko prvenstvo protiv Bosne i Hercegovine, morali su se zaustaviti na inzistiranje policajaca koji su im bili dodijeljeni kao pratnja, te im dati nekoliko dresova, prenose belgijski mediji.

Policajci su se zaustavili nasred ceste, te odbili nastaviti put ka Zenici dok im Belgijanci nisu dali dresove. Za miran nastavak puta Belgijanci su dali šest dresova, policijaci su tražili i više, no tada gosti ne bi imali dovoljno opreme za sam dvoboj.

Belgijski nogometni savez odlučio je ovaj nesvakidašnji incident prijaviti Međunarodnom nogometnom savezu (FIFA).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙