FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kambodžanca ubio sin zbog neželjenih ribičkih savjeta

PNOM PEN, 20. rujna 2005. (Hina/dpa) - Kambodžanac Meas Chheoun tolikose razbjesnio zbog neželjenih ribičkih savjeta svojeg oca da mu jeodrezao glavu i bacio je u rijeku, priopćila je policija u utorak.
PNOM PEN, 20. rujna 2005. (Hina/dpa) - Kambodžanac Meas Chheoun toliko se razbjesnio zbog neželjenih ribičkih savjeta svojeg oca da mu je odrezao glavu i bacio je u rijeku, priopćila je policija u utorak.

Nhem Buntheoun, načelnik odjela za teške zločine kambodžanske provincije Kampong Chhnang, rekao je kako je Chheoun (24) "poludio" kad mu je otac Meas Khol (59), vidjevši ga kako uzima štap bambusa kako bi napravio vršu, poželio dati savjet.

"Chheouna je to tako razbjesnilo da je uzeo mačetu i odrezao ocu glavu, nakon čega ju je bacio u rijeku", rekao je Buntheoun.

Chheoun nije ni pokušao pobjeći s njihovog doma na vodi, na kojem se zločin i dogodio prije tri dana. Chheoun je u ponedjeljak izašao pred okružni sud, gdje je optužen za ubojstvo i zadržan u pritvoru, a prijeti mu kazna od 20 godina zatvora.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙