FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagrebački gradonačelnik posjetio bečkog kolegu

ZAGREB, 19. rujna 2005. (Hina) - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandićboravio je protekloga vikenda u posjetu Beču na poziv bečkogagradonačelnika Michaela Haeupla, priopćila je danas Služba zainformiranje i odnose s građanstvom Ureda zagrebačkogagradonačelnika.
ZAGREB, 19. rujna 2005. (Hina) - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić boravio je protekloga vikenda u posjetu Beču na poziv bečkoga gradonačelnika Michaela Haeupla, priopćila je danas Služba za informiranje i odnose s građanstvom Ureda zagrebačkoga gradonačelnika.

Osim razgovora s bečkim gradonačelnikom s kojim, kako je istaknuto, Bandić dijeli politička opredjeljenja, zagrebački gradonačelnik susreo se i gradonačelnicima Washingtona Anthonyjem A. Williamsom i Moskve Jurijem Lužkovom.

Dodaje se da su na zajedničkoj večeri washingtonski i moskovski gradonačelnik pozvali Bandića da što skorije posjeti te dvije svjetske metropole što je on prihvatio.

Osim tih susreta, Bandić je sa suradnicima posjetio sajam za ljude s posebnim potrebama "Svatko za svakoga", kaže se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙