FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Karlovac: za rujan odgođena sjednica Gradskog vijeća

KARLOVAC, 25. kolovoza 2005. (Hina) - Za danas zakazana sjednicaGradskog vijeća, na kojoj je trebalo biti izabrano Gradskopoglavarstvo, odgođena je na zahtjev gradonačelnika Mire Škrgatića(HDZ) za rujan, budući da "nije uspio završiti konzultacije o sastavuGradskog poglavarstva", rekao je predsjednik Gradskog vijeća IvanTudić (HSU), pozivajući se na dopis gradonačelnika.
KARLOVAC, 25. kolovoza 2005. (Hina) - Za danas zakazana sjednica Gradskog vijeća, na kojoj je trebalo biti izabrano Gradsko poglavarstvo, odgođena je na zahtjev gradonačelnika Mire Škrgatića (HDZ) za rujan, budući da "nije uspio završiti konzultacije o sastavu Gradskog poglavarstva", rekao je predsjednik Gradskog vijeća Ivan Tudić (HSU), pozivajući se na dopis gradonačelnika.

U dopisu gradonačelnik "traži rok za dodatne konzultacije" koji mu je potreban unatoč "nastojanjima da se ubrzano konstituira izvršna vlast u Karlovcu i na taj način prevlada vremenski zaostatak nastao zbog problema pri utemeljenju Gradskog vijeća".

U izjavi za Hinu Tudić je rekao da je Gradski odbor HSU-a obavijestio Gradsko vijeće da je na jučer održanoj sjednici većinom glasova odlučio podržati kandidaturu Franje Capana za člana Gradskog poglavarstva, a da se za njegovu zamjenu u Gradskom vijeću imenuje Vladimir Samaržija (kao treći na HSU-ovoj kandidacijskoj listi).

Tudić je potvrdio da je HDZ "sugerirao HSU-u da u Gradsko vijeće imenuju jednog drugog člana, ali mi ostajemo kod svog prijedloga koji je donesen jednoglasno".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙