FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bandić predstavio osobnu web stranicu

ZAGREB, 14. rujna 2005. (Hina) - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandićpredstavio je danas svoju osobnu web stranicu ističući da i na tajnačin želi komunicirati s građanima.
ZAGREB, 14. rujna 2005. (Hina) - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić predstavio je danas svoju osobnu web stranicu ističući da i na taj način želi komunicirati s građanima.

"To je bila moja ideja jer i na taj način želim komunicirati s građanima - obavijestiti ih što i kako radim, kao prvi čovjek Poglavarstva, ali i čuti njihove prijedloge, kritike i sugestije", rekao je Bandić na konferenciji za novinare u Gradskom poglavarstvu, predstavljajući svoju osobnu web stranicu (www.milanbandiczagreb.com).

Bandić je naveo da je njegova web stranica vrlo jednostavna i pregledna i najavio da će se s vremenom širiti i dopunjavati. U tome će, kaže, imati pomoć desetak svojih suradnika, tako da će odgovore na pitanja, pogotovu najbitnija, građani moći dobiti u roku 24 sata.

"Konkretno odgovaram na pitanja, a još konkretnije radim", ustvrdio je Bandić, procijenivši da će mu stranica oduzeti jedan radni sat od ukupno petnaest-šestnaest, koliko, kaže, provede svaki dan na poslu.

Bandićeva web stranica sadrži likove za prijedloge građana i pitanja medija, a ima i obavijesti o gradskim projektima i aktualnim govorima gradonačelnika. Na stranici su rubrike "U čemu sam pogriješio", "Moj radni tjedan" i "Moji suradnici", Anketa, gradonačelnikova biografija i foto-album.

S vremenom će se popunjavati i arhiv, a uskoro će biti postavljena i igrica.

Bandićeva web stranica od danas je dostupna svim zainteresiranima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙